Rokit on taas rokattu ja hengissä jopa selvitty ;D Eipä tuosta itse festaroinnista sen enempiä miun osalta, voitte varmaan käydä lukemassa raporttia tuolta, jos ette oo käyneet vielä. Kaikkia Tyttäriäkin tuli nähtyä siellä (paitsi tietty Magdaa, joka ei ollut koko Rokissa), vaikka Eriliä ja Nanttea vähemmän. Hildegumia sitten enemmän :) Niin, muillekin tiedoksi, että ulkomaaneläjä on sitten tästä lähtien Hildegum! Tosin Nantte ainakin taisi tästä jo kuulla, Erilistä en oo varma. Mutta Magdallekin tiedoksi siis. Hildegum sanoi, että aikoo hänkin jossain vaiheessa kirjoitella tänne, mutta heillä ei oo ollu toimivaa nettiyhteyttä, siksi on jäänyt vähemmälle. Hih, sitäpaitsi salasanakin sillä oli vähän väärä... Mutta nyt siis odotellaan Hildeguminkin juttuja, jos niitä joskus tänne saisi :)

Johtuukohan tuosta festarihulinasta, kun miun on koko viikon tehnyt kauheesti mieli palata sinne Hietajärvelle?! Haluisin pois taas kaupungista jonnekin rauhaan, missä sais vaan olla. Tai sit minuu vaivaa jokin kesänloppumisahdistus tms. Vaikka eihän tää kesä oo vielä edes loppunut, mutta ei oo kauheesti jäljelläkään. Haluis hautautua pois kaikkien silmistä... ei tavata ketään... No, kyl se tästä! Onhan miulla aina ajoittain tämmöisiä, ja se on ihan normaalia, kai? Ei aina jaksa olla sosiaalinen.

Ens viikolla on ainakin tiedossa taas hulinoita, kun sit viikonloppuna on meidän isukin 50-vuotisjuhlat. Ja niitä juhlitaan sit kaks päivää! Perjantaina tulee naapurit ja lauantaina sukulaiset ja ystävät. Saapi ainakin leipoa ja tarjoilla. No jospa tää miun erakkofiilis häviäis siihen mennessä. Paree ois. Tän viikonlopun aion ainakin viettää kotona ihan rauhassa. Onkin menny useempi viikonloppu jossain muualla ja saunavuorotkin on jääneet käyttämättä. Ja jää sit taas ens viikon lauantainakin. Nyt kyllä pitää sit saunoa oikein olan takaa ;)

Veetuttaa, kun ei oo rahaa. Mutta tää on sama vanha laulu eikä siitä enempää. Sori, tuli vähän valitusta, mutta piti avautua. Ja Tyttäret ymmärtää, mie tiiän :) Käykääs muuten miun ystäväkirjassa rakkaat! (Saa toki muutkin käydä, ketkä sattuvat tätä lukemaan!) Se on kylläkin kirja-aiheinen, mutta sehän ei varmaan Tyttärille taida este olla ;)

Puspus!

Mie muuten laitoin tänne laskurin ihan huvikseni vain ;) Harmi, ettei tuossa taida olla sitä säätöä, että sais omalta selaimelta nuo klikkaukset pois, mutta ei kai se mittään ;)