Voi vitsi, tästä se lähtee...munkin elämä blogeissa. Kiitokset muille tyttärille tämän sivuston luomisesta, tästä tulee taattua lukukamaa! Toivottavasti saamme joukkoomme vielä ulkomaanvahvistuksenkin!

Kesä jatkuu täälläkin, vaikkei yhtä ihanaisena kuin vielä viime viikonloppuna. Silloin meni hellerajakin, +25 c, rikki ja hameet olivat kovassa käytössä. Nyt sitten tuulee, joten ulos ei kärsi lähteä ilman takkia, vaikka aurinko paistaakin! Koivuissa on jo isot lehdet!

Tultiin juuri kotiin Tampereelta, jossa vietettiin viikonloppu. Vieläkin kun ensi kertaa näkee autosta Pispalanharjun ja Näsineulan, tulee hieman haikea olo. Oli se ja on edelleenkin tosi ihana kaupunki, jonne taitaa olla välillä ikävä!

Eilinen päivä meni shoppailessa, ja oikeasti tällä kertaa saatiinkin kummatkin vähän uusia vaatteita ja äitienpäivälahja. Sitten fiilisteltiin pitkään Hämeenkadulla kahvilassa, katseltiin ihmisivilinää ja muisteltiin, miten ensitreffejä vietettiin myös samaisen kadun varrella, korttelin päässä kahvilassa, jota ei enää ole.
Nähtiin tietty myös julkkiksia, tällä kertaa Rosa Meriläinen vauvoineen.

Illalla oltiin äitin ja siskon kanssa teatterissa, katsomassa Marilynistä kertovaa musikaalia. Oli tosi upea, vaikka myös surullinen. Nyt tekeekin mieli nähdä Piukat paikat tai joku muu leffa uudelleen!

Nyt vihdoin siis kotona, kaikki viime viikonloput onkin mennyt reissatessa Helsingissä, Kokkolassa, Ugissa ja niin edelleen. Kotona ei olla itse asiassa oltu viikonloppua viimeksi kuin joskus huhtikuun alussa. Helsinkiin satuttiin muuten juuri sen makasiinipalon aikaan, takki haisee vieläkin tuuletuksesta huolimatta ja Tavastialle (Lemonator) tuli aina vähän väliä tuuletuksen mukana savun hajua. Silmiä kirveli kovasti ja kurkkuun sattui se savu. Hurjan näköistä oli.

Keskikesää odotetaan täälläkin kovasti, vaikka mulla ei mitään lomaa olekaan tiedossa, toisin kuin miehellä. Onneksi töistä saatiin jo koko kesän vuorolistat eli pystyy jo vähän miettimään, milloin on vapaalla ja voisi tehdä jotain kivaa. Tyttäriä on vaan aina kova ikävä!

Lisää myöhemmin. Kaunista päivää kaikille!!
Mites Eril olette viihtyneet uudessa kodissanne? Ja mitäs muille kuuluu?