Heissulivei tytsyille! Mites juhannus sujui? Oli kyllä kiva viikonloppu ja onneksi sääkään ei niin sateinen ollut kun mitä pelättiin. Myö oltiin to-la mökillä, oli kivaa. Syötiin ihanaa nami-ruokaa, saunottiin vastan kera ja mie kipaisin uimassa joessa. On se niin ihanaa tuo uiminen! Oli niin  lämmintä vettä... Se on ihana tunne uiskennella ja tuntea se virtaava vesi kropalla. Tuli semmonen Aino-olo! Jotenkin siellä joessa tulee semmonen oikein 'suomalainen' olo, et silleen on ihmiset myös ennen muinoin tehneet:pulahtaneet korpimaan keskellä virtaavaan veteen... Ah ja vielä kerran ah! Sit ei malttais nousta pois sieltä vedestä kun innostuu...

Sitten vielä pelattiin krokettia (onhan se kroketti semmonen 'golf-tyyppinen' peli??) ja kuunneltiin 30-40-luvun klassikko-biisejä... Se luo tunnelmaa! Ulkomaaneläjä oli yrittänyt soittaa 4 kertaa, mutta  mulla typeryksellä puhelin aitassa kun itse olin mökissä!! Harmitti kyllä. Lauantaina käytiin moikkaamassa porukoita ja tätiä Kiteen Pajarinhovissa, jossa niillä oli mökki. Raskalin kanssa meni kyllä hermot! Se karkasi ja oli poissa noin puoli tuntia. Hieman jo pelotti, että onko se eksynyt/joutunut pedon suuhun... Ei ikinä kyllä ole aikaisemmin tolleen lähtenyt omille teilleen. Etittiin sit sitä aikamme ja vielä paikalle sattuneille rajavartiomiehille ilmoitettiin kadonneesta koirasta... Sit se koiruus ilmaantui jostain ja oli ihan läpimärkä! Hitto kyllä olin vihainen sille! Kaiken lisäksi se sit vähän myöhemmin haukkui kyläilemään tulleita sukulaisia... Mikähän viiraus siihen on iskeny? Huoh. 

Mutta nyt siis ollaan kaikki ihan koossa ja kunnossa ja takaisin kaupungin 'turvassa'. Toivottavasti pian taas livenä nähdään, jookos? Nyt mie rupean kattomaan tota Hauskoja kotivideoita-ohjelmaa, saa kikattaa välillä makeasti!