Jepjep, mistä meillä olikaan tänään Nanten ja erilin kanssa puhe. Mie valitin miehekkeen tietokoneelle jumittumisesta, ja nyt on miulla itellä ollu koko ilta samaa! No, kerrankin oon yksin kotona ollu tässä muutaman tunnin, niin pääsen itekin tähän koneelle. Tai siis onhan meillä tuo läppäri tai siis raahattava, johon mie joudun aina tyytymään miehekkeen pelatessa. Mutta kiva olla välillä yksinkin kotona ja tässä kunnon koneella ;)

Niin että piti tulla vielä Tyttärille tämmösestäkin avautumaan. Kuiteskin. Mieheke oli aiemmin käymässä tuossa toisessa naapurissa ja nyt on käymässä tuossa seinän takaisessa naapurissa. Meillä näitä naapureita riittää :)

Mie linkkasin muuten Tyttäret tuonne miun oman blogin Seurattuihin (laatikko oikeessa reunassa alimmaisena). Jos se ei haittaa niin olkoon siellä. Mutta jos se teistä jotakuta haittaa, niin mie otan pois.  Mietin, että pitäsköhän tännekin laittaa sit linkkilaatikko, johon vois laittaa linkin esim. Lunaran lukunurkkaan. Mainosta :) 
No, joka tapauksessa jos myö otetaan uusi sivupohja Piristysruiskeesta, niin siitä pitää sitten linkki laittaa meille. Voiphan tänne noita laatikoita sitten tarpeen vaatiessa/inspiksen iskiessä muutenkin lisäillä. Ne on kuitenkin helppo poistaa, jos haluaa.