Että keljuttaakin.. Yövuoro takana ja unet unisteltu. Olo tokkuraisen humalainen pelkästä veden juomisesta. Sähläsin tuossa taasen laittaessani astioita pesukoneeseen. Astuin jotenkin puolihuolimattomasti pesukoneen edessä olevan kaapinoven päälle sillä seurauksella, että koko komeus irtosi saranoiltaan. Siinä ärräpäiden lennellessä onnistuin vielä jättämään sormenikin sinne saranoiden väliin. Heppu sentään lähetti junasta lohduttavia sanoja. Ei pidä minun kuulemma sureman, tehdään sille sitten jotain kunhan heppu kotiutuu.

Lauantai-ilta kääntyi yöksi lievän ahdistuksen kera. Mustat sukat ja pelko toisen menettämisestä sai minut taas paniikkikohtauksen partaalle. Ilma oli raskasta hengitettäväksi ja ainoa selvä ajatus tuntui olevan se, että minä sekoan. Jostain syystä menneisyyden haamut taas palasivat kummittelemaan ja pitkään poissa pysyneet itkuahdistuspaniikkikohtaukset saivat vallan. En tiedä pitäisikö noihin hakea apua nyt kun "pahin" on kuitenkin jo takana. Ennen heppuahan kohtaukset olivat lähes jokaviikkoisia, nyt kuluneen kahdeksan kuukauden aikana niistä on joutunut kärsimään vain muutamia kertoja. Hepun rauhoittavien sanojen ansiosta sain kuitenkin nukuttua joitakin tunteja ja aamulla ajatukset tuntuivat selkeämmiltä.

Äitienpäivää vietettiin Hukanhaudalla. Vietiin tietysti kukkia, Onnin valitsemia, ja lahjakortti kasvohoitoon. Itkeäkin täytyi, kun Onni lauloi äideille Äideistä parhaimman. Uusin tulokas, Eetu Valtteri, unisteli tyytyväisenä koko pitkän päivän. Jumppapallon päällä hyppyytys on erityisesti taaperon mieleen. Jännäiltiin yhdessä perheen voimin hepun sm-maastoja. Juoksu tuntui kuulemma hyvältä eikä hepun jäsenet pahemmin reistaile. Hyvä niin. Lähdettiin vielä Jessican kanssa elokuviin katselemaan Ice Age 2. Hirrrmuisen hauskat opossumit!

Hepulta on tullut pitkin päivää salaperäisen satumaisia viestejä. Reilun tunnin päästä pitäisi kotioven käydä ja hepun kaapata minut kainaloonsa. Kaappaus tosin jää harmillisen lyhyeksi, kuudelta on hepun oltava jo Islolla pitämässä juoksukoulua!! Sillä aikaa ajattelin leipoa pellillisen pizzaa. Illalla haetaan vielä auto Hukanhaudalta huomista Kuopion reissua varten, mutta lopun iltaa saa heppu kyllä olla minun kainaloisena ja antaa tuhdisti huomiota. Muuten ärisen ja murisen lisää.