Juu-u, heinäkuussa mennään jo! Vitsi kun on taas vuosi mennyt nopeesti eteenpäin. Niin ne vuodet kuluu, tänä vuonna kun 4/5 tyttäristä saavuttaa jo 27 vuoden iän (Magda on jo saavuttanutkin)! No eihän myö vielä mitään ikäloppuja olla, eihän!? Mut ei kumminkaan enää semmosia tytön heitukoitakaan...

Tuli vaan mieleen tässä Rokkia odotellessa vanhat muistot. Eikä mikään oo enää kuin silloin ennen... No, onhan se tietysti ihan väistämätöntä (ja erittäin suotavaakin) että elämässä mennään eteenpäin ja tietyt asiat muuttuu. Kymmenen vuotta sitten olitiin Ilovaari- ja Ilosaarirockissa, kesällä 1996! Oli se sitä hulvatonta aikaa! Ja aika kultaa muistot... Mutta tuo kesä oli niin huippu! Muistan, kuinka Nantte laski plus- ja miinuspisteitä meidän lukion ja sen toisen lukion kesken, että vaihtaako lukiota. Onneks ei! Kaikki taidettiin olla sinkkuja silloin ja ei voitu kuin haaveilla siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Oli se elämä aika huoletonta silloin, vaikkei aina siltä tuntunutkaan. Hihi, oliko se just tuona kesänä kun Rasmus oli tullut tietoisuuteen ja oli ekaa kertaa Rokissa? Miulla on vieläkin niitä kuvia, ovat pikkupojan näköisiä nekin ;) Ja Rokissa ei ollut anniskelualueitakaan, vaan toiset pystyi tuomaan meillekin sidukkaa :) Ja olihan tuohon aikaan niitä omia pullojakin. Ja oli se sitten menoa. Toisaalta on ihan kauhee ikävä noita aikoja. Oli se vaan niin huippuu. Toisaalta on ihan kiva, että tietyt jutut on takanapäin. Enkä mie enää jaksaiskaan samalla tavalla riehua paikasta toiseen kuin silloin ;)

Tällaisia aatoksia miulla, jotenkin kummasti oon viime aikoina useinkin muistellut noita lukioaikoja, ne on kuitenkin (ja tulee varmaan loppu elämänkin olemaan) yks parhaista ajanjaksoista miun elämässä. Huomenna nähdään Eril ja Nantte :)