Ihan hyvä niin. Vaikka viime yönä oli niin kauhee tuuli ja sade, ettei meinannu saada nukuttua. Meillä ainakin tuo sateen ropina päristeli ikkunalautoja niin kovaäänisesti, että vähän väliä säpsähdin hereille. No, saa luonto vähän vettä ja siitepölytkin rauhoittuu. Tosin tänä aamuna miulle iski kohtaus siitä huolimatta: silmät vuosivat kuin Niagaran putous ja nenä tukkoontui. Onneks Duactista oli apua :)

Ulkomaan eläjältä tuli sähköpostia (varmaan muillekin tyttärille). Kovinhan tuo sanoi liittyvänsä joukkoon tännekin :) Mikähän siinä, ettei ollut päässyt kirjautumaan sisään? Ellei oo sitten tunnus/salasana menny väärin.

Tänään piti pestä ikkunat, mutta ei tuolla sateella oikein kannata ruveta ikkunoita aukomaan. Tosin nythän tuo taisi tauota, mutta varmaan jatkuu vielä. Pestään sitten joku muu päivä.

Viikonloppuna pitäis varmaan käydä Linnunlahden osastolla tätiä katsomassa. Äiti joutui tiistaina viemään tädin sinne. Sen verran huonolla tolalla asiat :( Mutta toisaalta meitäkin nyt helpottaa, että täti on nyt siellä valvovan silmän alla, että ei tarvii olla koko ajan huolehtimassa. Saa nähdä, minkä pituinen reissu tuosta vielä tulee. Se on vaan tuossa Linnunlahdessa huono puoli, että se on ihan kauheen kolho ja kylmän oloinen paikka. Ei minkäänlaista kodinomaisuutta, tosi laitosmainen.

Hitsi mie ootan sitä Da Vinci -koodia. Siis leffaversiota. Menee kesäkuun puolelle varmaan. Aika monihan siitä on sanonut, että parempi jos on lukenut kirjan, muuten elokuva voi olla vähän sekava. Mitä mieltä sie Nantte oot? Pitäis saada loppuun luettua tuo. Ekalla kerralla se meni tosi nopeesti, nyt on vähän tökkiny. Tietysti onhan se eri asia, kun ekan kerran lukee, niin silloin ei vielä tiedä tulevia tapahtumia.

Helatorstai tänään, miks sitäkin vietetään? Miks just torstai? *kyselee kyselyikäinen Lunara 4 vee*