Taas on nopeasti kulunut aikaa siitä, kun viimeksi kirjoittelin. Työt uuvuttaa, vaikka tää uusimmainen pätkä alkoikin vasta nyt. Oon mie uupunut ja väsy ;)! Huomiseksikin pitäisi ehtiä miettiä yhtä sun toista ja päivä venyy pitkälle, kun meillä on saunailta heti suoraan töistä. Näin se vanhuus iskee, kun nyt miettii vaan sitä, miten jaksaa herätä perjantaiaamuna taas töihin, vaikka mie sieltä todennäköisesti ensimmäisenä kotiin livistänkin!

Viime viikonloppu meni taas reissatessa. Perjantaina oltiin eka saaressa mökillä. Sadetta piisasi melkein koko ajan ja miehet olivat remonttihommissa. Mä ja miehen sisko sitten katseltiin sen tuoreita Hollannin-kuvia.

Lauantaina matkattiin puolestaan Turkuun kavereille kylään. Pistäydyttiin illalla pikaisesti yhdellä baarissa ja siellä nähtiin sekä Krisse Salminen (oli se uskomattoman pieni ja hoikka!) ja eräs nuori mies meidän lukioajoilta, joka lähti opiskelemaan Turkuun lääkäriksi (muistatteko kuka?). Turku on kyllä nätti kaupunki, olisi kiva, että olisi aikaa tutustua siihen paremminkin. Nyt ehdittiin sentään pari kertaa ylittää Aurajoki Föri-lautalla, joku aasialaisnainen otti koko matkan ajan kovasti kuvia kamerallaan, myös meistä "paikallisista".

Nyt ollaan jo sitten setvitty kesän viikonloppuja ja mitä milloinkin tehdään. Ahdistava ajatus, että nekin on jo melkein täynnä, nytkin on "buukattu" heinäkuun loppuun. Muutamakin työviikonloppu vie sitä aikaa nopeasti. Join kaupunkiin oltais kuitenkin tulossa ainakin 17.-18.6. toivottavasti ehtisimme silloin jotenkin näkemään!

Ensi viikonloppuna onneksi aiotaan olla rauhassa kotona, sitä pitkään nukkumista, sängyssä loikoilua ja lehtien lukua kaipaa kovasti!
Halaukset kaikille!