Jussit juhlittuina tosiaan. Meillä meni perinteisesti, eli minä töissä. Aamussa tosin vain, illan sain sitten vapaaksi. Laitettiin herkkuruokia, uusia pottuja ja piffejä. :) Käytiin pelailemassa Kimmelin nurmella vähän pelejä ja myöhemmin tassuiltiin rannan kautta Jokiasemalle kokkoa katselemaan. Jäi tosin kokon sytyttäminen näkemättä, kun alkoi kumpaistakin juhlijaa väsyttämään se odottelu. Hipsaistiin siitä kotiin ja oltiinkin jo nukkumassa varmaan heti puolenyön jälkeen. :) Vanhuus kai se on iskenyt, kun hitaasti kiiruhtaminen on aina oiva vaihtoehto ja rauhaisat juhlinnat niitä parhaita.

Kesälomakin oli ja meni. Hmm, siitäkään varmaan mitään kertonut. Tiistaina tosiaan lähdettiin junalla Helsinkiin, yövyttiin hepun serkulla Espoossa. Keskiviikkona sitten pienen eksymisen ja tuskailun jälkeen päädyttiin Linnanmäelle seikkailemaan. Jokainen vempain ja kieputin testattiin ja miulla tulikin ensimmäistä kertaa elämässä niin hirmuisen hurjan paha olo, että heppu talutti miut jo istumaan kahvilaan ja lepäämään toviksi. Heppu nauroi miulle muutenkin katketakseen, kun käveltiin sellaisia kivisiä portaita alas ja mie jotenkin kummasti menetin tasapainoni ja ihan reteesti vaan vedin naamalleni siihen kulkuväylälle missä ihmiset tarpoi. :) Torstai vietettiin Korkeasaaressa! Aivan loistava paikka. Oon käynyt siellä ehkä joskus ala-asteella ja muistin sen jotenkin paljon karummaks paikaks. Saatiin ihania kuviakin! Illalla vähän shoppailtiin hepulle lenkkareita ja käytiin hepun tädin luona. Perjantaina sitten Alavudelle anoppilaan. Seikkailtiin koko hepun perheen kera Tuurissa labyrintissä. Sellanen 40x40 metrinen labyrintti! Huikea! Jäätiin hepun äidin kanssa sinne jumiin, tulivat onneks pelastamaan meidät sieltä pois kun oltiin oltu matkassa jonkun tunnin verran. Sinne tosiaan eksyi! :)
Lauantaina hepulla oli ampumajuoksun sm-kisat ja hopeaahan sieltä tuli! Hienosti siis! Iltapäivällä perinteisesti käytiin Keskisellä ihmettelemässä kaikenmoista ja ilta pelattiin lentopalloa hepun sisarusten kera. Grillailtiin, saunottiin ja uitiinkin!
Sunnuntaina lähdettiin hepun kanssa Helvetinkolulle vaeltamaan. Sattui ihanaisen lämmin päivä ja tassuiltiinkin yhteensä joku kaksitoista kilometriä. Nähtiin matkalla semmonen viiskymppinen nainen vaeltamassa ilman paitaa ja rintsikoita! Mutta noin muuten oli kyllä huikeat maisemat ja ihana olo päästä rauhoittumaan Helsingissä käynnin jälkeen. Maanantaina sitten palattiin takaisin kotiin, tuskaisin kotimatka helteisessä säässä. Mutta töitä ei tarvinnut lomalla miettiä ja hepun kanssa matkailu tuntui helpolta. Hermoja ei tarvinnut menettää eikä asioista kinata.

Tänään tuli hepulle tieto, että koulu alkaa syyskuun 4.päivä. Juhlittavaa siis riittää. Eilen juhlistettiin kihlautumista, siitäkin aikaa jo kuusi kokonaista kuukautta. Hurjaa!! :)