Jeppistä, Kuopijjossa tuli poikettua tiistaina hepun kanssa. Heppu olisi kaivannut uusia juoksutossuja ja minä etsin tietenkin uutta vaatetta kesään. Osittain onnistunut reissu, heppu jäi tosin ilman tossujaan. Ehdittiin poikkeamaan Kuopion kauppahallissakin, sympaattisin paikka ikinä!! Siellä olisi ollut myytävänä suklaata sellaisesta erillisestä tiskistä, vähän niinkuin lihaa myydään tiskistä ja sanotaan kaupan sedälle jotta mitä laatua halutaan. Mutta että suklaata!!
Olin kai kotiin tullessa jotenkin ärrinmurrin ja kiukkuinen joten hepun liuettua töihin pistin lenkkarit jalkaan ja lähdin kävelylle. Välillä tuiskutti luntakin, mutta kiukku oli pakko purkaa Kuhasalon luontopolulle ja Vehkalahden pyöräteille. Kotona mittasin matkaksi aika tarkalleen 10kilometriä! Loisto lenkki!

Keskiviikko meni jotakuinkin rötvätessä. Kotia yritin saada puhtoiseksi hepun ollessa lenkillä. Pyykkäsin, imuroin ja tomutin. Taidettiin pelailla muutama erä Scattergoriesia (?) ennenkuin hepulla olikin juoksukoulun tiimoilta palaveria, lenkkitossujen ostoa ja töitä. Hepun töiden loputtua Miialle ja Jukalle. Heppu hieroi Jukan ja me Miian kanssa ihasteltiin Eetun kilttiä luonnetta.

Eilinen hurahti töissä. Opiskelija-arviointia pohdiskelin ja suunnittelin ensi viikon koulutusta. Pitäisi maanantaina suorittaa koe sellaisesta mittarista, jolla arvioidaan potilaiden kuntoutumista. Perjantaina sitten täytyisi opettaa samaa asiaa muille koulutuksen ulkopuolelle jääneille. Phuh! Illalla väsäiltiin hepun kanssa kuumia voileipiä, keitettiin teetä ja istuskeltiin rauhassa keittiönpöydän ääressä. Se hirrrmuisen mukava juttu tässä uudessa asunnossa on, että nyt kun meillä on ihka oikea keittiökin niin hepun kanssa on tapana aamuisin ja iltaisin syödä yhdessä aamu- tahi iltapalaa ja samalla kumpainenkin lueskelee kirjaa tai höpötellään hassuja. Katseltiin siinä vielä Euroviisuja ja naureskeltiin järkyttäville sanoituksille. Muistaako kukaan niistä ketkuista hempukkatytöistä jälkeenpäin enää mitään?!

Tänään nukuttiin vaan pitkään. Yöksi pitäisi mennä töihin ja unta olisi hyvä saada jotenkin varastoon. Katseltiin vähän hepun kanssa Korkeasaaren sivuilta otuksia, kun kesälomalla sinne oli tarkoitus mennä. Heppu lähti taas juoksukoulun tiimoilta haastateltavaksi ja sieltä suoraan töihin. Vielä tässä jossain välissä kun heppu kotiutuu ja minä taas lähden oli tarkoitus käydä yhdessä kävelemässä. :) Kiireistä.