Heippa taas kaikille!!
Taidatte olla siellä jo kovasti festaritunnelmissa, ja hyvä niin!! Viettäkää hauska Rokki ja kertoilkaa sitten kuulumiset! Niin, ja muistakaa suojautua auringolta, se tekee pahaa se!

Niin, miekin olen kuitenkin edes vähän festaritunnelmissa. Keksittiin tossa pari päivää sitten, että lähdetään viikonlopuksi Tampereelle ja siellähän on se Tammerfestkin silloin. Aika kalliita konsertteja siellä vaan, mutta ajateltiin kuitenkin kerrankin panostaa ja haettiin Lippupalvelusta liput lauantai-illaksi Klubille, jossa on Egotrippi, Scandinavian Music Group ja joku muu. Noihin meni yhteensä se 43 euroa, joten muualle ei taideta mennä. Shoppailu kiinnostaisi sitäkin enemmän, sillä täältä ei ole taaskaan löytänyt edes alennuksista mitään ja samassa farkkuhameessa olen jo koko kesän ja lähes joka päivä töissä kulkenut.

Siskolta saatiin avain postissa tänään ja se ei muuten ole edes tulossa Rokkiin, vaan menee mökille sukulaisten kanssa - näin ne pikkusiskotkin sitten vanhenee, vai mitä?

Tuntuu, että pari viime viikkoa on ollut aika kiireitä, Mies on ollut ansaitsemallaan kesälomalla huimat 1,5 viikkoa ja mun vapaapäivinä käytiin muun muassa melontareissulla yhdellä luontoretkialueella. Se oli kyllä tosi hieno, se on sellainen järvialue, missä on paljon saaria, joihin on rakennettu nuotiopaikkoja yms. Olin ylpeä itsestäni, etten pelännyt, sillä tuuli ja aallot oli kuitenkin aamusta jonkinmoisia, kun me inkkarikanootilla liikuttiin. Aiemmin on melonut vain täällä joella, ja se on sellaista tosi rauhallista. Mutta kivaa siis oli!

Sitten ollaan selvitelty niitä laina-asioita ja itse asiassa eilen juoksinkin pankkiin kesken työpäivän allekirjoittamassa pinon papereita. Siirrettiin mun tili nyt toiseen pankkiin, jossa paremmat edut ja laina olisi nyt siis vain nostamista vaille...siis jos me nyt se koti halutaan. Varaus ollaan tehty siitä rivarikolmiosta, mutta mitään tietoa ei ole siitä, milloin se valmistuu. Viime viikolla käytiin katsomassa, eikä se ollut juuri edistynyt, betonilattiat ja seinät vain paikalla, joten ei siitä oikein kunnon kuvaa saa. Paitsi että takapiha on aikasta pieni...mutta eipä ole ainakaan vielä parempaa löytynyt.

Tosi tyhmää, etteivät ne nyt sitten suostu sanomaan mitään arvioitua valmistumisaikaa, että tietäisi, milloin pitäisi tää vuokra-asunto irtisanoa yms. Mutta siis pelkkää odottelua tää nyt vain on.

Eril kun uteli näistä suunnitelmista, niin ollaanhan me itse asiassa koko kevät käyty asuntonäytöissä, mutta vakavaksi tää on muuttunut hyvin vaivihkaa. Tässä 43 neliössä vaan alkaa hermot mennä, kun säilytystilaa on niin vähän, ettei mihinkään mahdu mitään ja kaikki kaapit pursuaa tavaroita, ja iso osa kamoista ulkovarastossa. Eikä silti ole mitään ylimääräistä (ok, ei ainakaan sellaista, kuten vaatteita, josta voisin luopua ;)!)

Mukavaa viikonloppua teille!!