Tervehdys tosi pitkästä aikaa kaikille!

Oli mukava lukea teidän juhannuskuulumisianne. Täälläkin juhannus meni oikein mukavasti, se tuntui oikealta neljän (!!) päivän lomalta. Mökille saareen suunnattiin heti perjantaiaamuna ja takas tultiin vasta maanantaina. Meitä oli siellä sitten tosiaan kaikkiaan 10 ihmistä lapset mukaan lukien. Miehen kanssa päätettiinkin mennä suosiolla nukkumaan telttaan, mikä olikin tosi kivaa ja sai sitten kunnon luontokokemuksen. Pystytettiin se rantakallioiden läheisyyteen ja siellä olikin sitten tosi kiva ihan loppuillasta ihailla maisemia ja vettä kaksistaan. No, okei itikat tosin söi ihan kaikkialta (kirjaimellisesti).

Myös auringossa paloin ekaa kertaa, nimittäin maattiin lukien riippukeinussa parikin tuntia, mikä oli tietty virhe. Muuten saunottiin, soudeltiin, pelattiin mölkkyä, uitiin ja valvottiin. Mulle olis aiempikin nukkumaanmeno kelvannut, mutta muut nautiskelee viiniä ja muita herkkuja mielellään mahdollisimman pitkään. Miehen siskon soittajapoikaystävällä oli tietty kitara mukana, joten musiikkiakin oli. Eli kaikkiaan kiva juhannus.

Viimeinen yö oltiin uudessa mökissä kahdestaan, tarkoituksena oli juhlistaa ensimmäistä hääpäivää, mutta raskas päivä teki tehtävänsä. Eli mie olin makuupussissa parvella lukemassa hömppäkirjaa, kun mies katseli alhaalla telkkarista jalkapalloa ;)! No, sain mie ihan yllätyksenä hääpäivän aamuna kortin, joka oli hommattu lähes 10 vuotta sitten ja kuulemma elämän naista varten.

Muuten täällä on nyt itse asiassa taas jotenkin kamalasti puuhaa ja muuta mietittävää. Eilen illalla me nyt sitten maksettiin varaus yhdestä rivariasunnosta. Aluksi ne puhui, että se valmistuisi vasta joskus elokuussa, mutta nyt se saattaiskin olla valmis jo 10.7.! Ja eikä siis olla yhtään varmoja, halutaanko se. Uusi houkuttelee tietysti, mutta piha saattaa olla tosi surkea (tällä hetkellä täynnä vaan sellaisia isoja maakasoja), toinen talo heti takana, makuuhuoneet tosi pieniä kuten lähes kaikissa uusissa, hintakin tosi korkea ja kaukana keskustasta (about 4-5 km). Pitäisi päättää tää nopeasti, sillä ton varausmaksun saa kokonaan takaisin, jos ei sitä halua.

Itse asiassa maanantaina päästään edes ekaa kertaa kaksin katsomaan, sillä mie kävin kerran iltavuoropäivänä yksin ja mies kävi kerran niin, että lähti töistä aiemmin. Ehkäpä sitten ollaan viisaampia siitä, mitä kannattaisi tehdä. Tai sitten ei. Aika hurjaa olisi, jos tässä joutuisi nyt vielä muuttoa puuhamaan jo parin viikon päähän. Saas nähdä.

Tämmöistä tänne siis. Oli tosi ihana nähdä silloin pari viikkoa sitten sua Lunara ja Nantte! Kuulumisiin!